Tolmácsolás - fordítás


Referenciáim
alapján bármilyen projekt jellegű tolmácsolást, fordítás vállalok.
Elsődleges szakterületem a pénzügy, de rendelkezem tapasztalattal a termelésben, HR, IT, jogi, adóügyi és orvosi tolmácsolásban is.

Érdekelnek a hosszabb távú együttműködések, de a rövid 1-2 napos megbízások is.

Díjazás:
Tolmácsolás: 10.000 Ft / óra + ÁFA
(vidéki út esetén: útiköltség térítés Budapestről)
Fordítás: 6 Ft / magyar karakter + ÁFA

Elérhetőségem: ajapanguru@gmail.com


Szakmai referencia:

"Nárcisz az Ibiden megalakulásakor csatlakozott a pénzügyi csapathoz tolmácsként. A könyvelési/pénzügyi szoftver bevezetése és állandó fejlesztése sok munkát adott mindnyájunknak. Órákon, napokon keresztül tartottak a megbeszélések, a rendszer működésével kapcsolatos részletek tisztázása. Bizonyára rendkívül megterhelő volt Nárcisz számára a több órán át tartó meetingeken való tolmácsolás, ő mégis pofi módon megoldotta és mindemellett végig kedves és mosolygós maradt. Az Ibiden-es munka során el kellett sajátítania a könyvelési és pénzügyi szakszavakat, amely feltehetően sok többletmunkát követelt tőle. Az Ibiden-ben töltött évek alatt azonban ezt a tudást nap mint nap kamatoztatta, így segítve munkánkat és a japán menedzsmenttel való kommunikációt."
IBIDEN HUNGARY KFT. Pénzügyi osztály


"Nárcisz rendkívül kedves és segítőkész volt, amikor hozzá fordultam segítségért. Gyorsan és pontosan végezte el a rá bízott feladatot, még a munka során felmerült technikai nehézségek ellenére is. Köszönöm ezúton is"