Japán nyelvoktatás, tanítás

Japán nyelv oktatását vállalom az alábbi konstrukciókban. Teljesen alap szinttől, egészen a felsőfokú szintig vállalok oktatásokat. Akár nyelvvizsgára való felkészítésben is segítek, legyen az 4kyuu vagy akár 2kyuu.

Magánórák
- hagyományos egyéni oktatás,
- 60 vagy 90 perc alkalmanként.
Előnye: teljes mértékben személyre szabott, egyéni igényekhez igazított oktatási forma. Kizárólag Veled foglalkozom, Rád koncentrálok.
Óradíj: 6500 Ft / 60 perc

10000 Ft / 90 perc

Kiscsoportos oktatás
- max 2-4 fős csoportokat is vállalok,

- 2x45 perc alkalmanként.
Előnye: az egy főre jutó költség alacsonyabb. Valamint nagyon sokat lehet tanulni mások kérdéseiből, hibáiból. A csoportos foglalkozás dinamikája hozzásegít a hatékony és gyors tanuláshoz.
Óradíj: 4000 Ft / 60 perc / fő

Távoktatás Skype segítségével
- kizárólag egyéni oktatás, 1 fő részére,
- 60 perc alkalmanként.
Előnye: a távolság már nem akadály többé.
Skype segítségével bárhol is tartózkodj, az oktatás megoldható. Továbbá nagyon kényelmes, hiszen egyikünk sem tölti az idejét utazással. Ez a lehetőség akár Budapesten belül is igénybe vehető, ha - bármilyen oknál fogva - nem oldható meg a személyes oktatás.
Óradíj: 6000 Ft / 60 percLemondási feltételek
- 24 órán belüli lemondás esetén az óradíj térítendő. Heti 1 óra esetében havi  4 óra tartandó. Amennyiben lemondás  történik, az órát pótolni kell az adott hónapban. 2 havonta egy óra pótlás nélkül lemondható. Az óradíjat egy hónapra előre kell fizetni.

Tanítványaim véleménye rólam:

"Nárcisz személyében nem csak egy profi japán tanárt találtam meg, hanem egy hihetetlen türelemmel és veleszületett pedagógiai készségekkel megáldott oktatót is. Az órák során tapasztalt dinamizmus kellő lazasággal és jó hangulattal párosul. Így az órák nagyon hamar eltelnek, néha szívem szerint 2-3 órát is vennék egyben. A folyamatosan megújuló kreatív ötleteinek köszönhetően a nagyon színes és sokoldalú házi feladatokból legalább annyit profitálok mint a személyes órák alkalmával. Nárcisz nem csak ismeri a japán nyelvet, hanem műveli is azt. Amellett, hogy a nyelvet megszerettette velem, a kultúra iránt is felkeltette az érdeklődésem. Így alig várom már, hogy Japánba utazzak..."

"Szerintem nagyon jók az órák. Nekem nagyon gyorsan eltelnek, nem unatkozom. :) Nagyon nagy a tanárnő szókincse. Ez gondolom a tolmács munka miatt alapvető. Mindennek szorgalmasan utánanéz, még a különböző nyakatekert kérdéseimnek is :) Hihetetlen, hogy tízen x év után is így lelkesedik a japán nyelvért és hajlandó mindig tanulni."

"Rugalmas és alapos tanár. Órákon minden sorra kerül, az írástól az olvasáson át a beszélgetésig. A diák óhajait maradéktalanul figyelmembe veszi. A gyakorlásra szoruló területeket könnyen felismeri és különböző módszerekkel gyakoroltatja, míg nem
rögzülnek. Az órák változatosak. Nyitott mindenféle kérés iránt, így akár több könyvet, hanganyagot, saját nyelvtani gyakorlatokat is kipróbálhatunk vele."

"Szerintem nagyon türelmes, segítőkész tanár, hiszen a bonyolult kanjikat kicsit lassan tanultam meg,de ő többször is elmondta, hogy melyik kanji mit jelent, és hogyan kell írni. Ahogy még visszaemlékszem, mindig igyekezett nekem jó jegyeket adni, hogy legyen kedvem tovább tanulni a nyelvet.  De persze, ha nem nyújtottam jó teljesítményt, akkor igazságos volt, és nem kaptam 5-öst.Próbált engem mindenből fejleszteni, hiszen nemcsak a kanjikra, hanem a katakanákra is nagy hangsúlyt fektetett. Én igazából nála tanultam japánt először, és kedvet teremtett hozzá, hiszen még jó pár évig tanultam utána. Tervbe van véve, hogy majd diplomám után újra meg fogom tanulni."

"Nárcisz egy nagyon szimpatikus, és figyelmes tanár. Mindig rugalmas, alkalmazkodó a változó munkarendhez és könnyen idomul a tanuló képességeihez is. Szeretek vele tanulni, mert a folyamat lendületét én befolyásolhatom, és az órák mindig jó hangulatban, gyorsan eltelnek. Csak ajánlani tudom. :) "

"A nyelvvizsgára való felkészülés során mindig jól jön, ha van egy tanár akivel megbeszélhetem a tananyagnak azon részeit amit még nem értek, és ezért bővebb magyarázatra van szükség, esetleg tanácsra, hogy mit kell még gyakorolni. Nárcisz tanóráit azért választottam, mert Skype-on keresztül is vállal oktatást,és így sokkal egyszerűbben, praktikusabban juthattam hozzá a gyakorláshoz szükséges anyagokhoz, ezek mindegyikét elküldte nekem. Minden feladatot közösen ellenőriztünk, így azonnal magyarázatot kaphattam arra amit nem értettem, és már az első néhány alkalom után biztos voltam benne, hogy ezúttal sikeres lesz a vizsgám."

"Nárcisz az egyik legjobb tanár akivel valaha találkoztam. Nagyon segítőkész és nem csak a japános dolgokkal kapcsolatban. Nagyon sok mindent köszönhetek neki. Nagyon sokat tanultam tőle az évek alatt."